• Dispută PSD-PNL la Camera Deputaţilor
  • Marcel Ciolacu şi Florin  Roman s-au certat pentru  proiecţia bugetară
  • Premierul Ludovic Orban a fost chemat să  dea explicaţii despre proiectul de buget

Îți era dor de circul electoral? A început din nou. A doua oară pe anul acesta. Primul episod a fost ieri în Parlament. Nu are nevoie de prea multe comentarii.

Un singur lucru trebuie spus. Totul a pornit de la bani. De la banii tăi.

Marcel Ciolacu, Florin Roman, Ludovic Orban şi Victor Ponta s-au întrecut în atacuri la şedinţa în care premierul trebuie să explice clar pe ce cifre se bazează la construcţia bugetului pentru anul 2021.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Marcel Ciolacu, candidat PSD alegeri parlamentare: Domnule Orban, dumneavoastră sunteţi adevăratul răspândac al sărăciei.

Florin Roman, candidat PNL alegeri parlamentare: „Mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni pe care o rosteam când eram copil…şi spuneam “Înger, îngeraşul meu”. Şi acum am actualizat-o pentru că îmi dau seama că unii chiar nu mai au limite. Și vă spun, “înger, îngerasul meu, scapă-ne de pesedeu”.

Marcel Ciolacu, candidat PSD alegeri parlamentare: „Uitați-vă în oglindă. Acolo veți găsi vinovatul. Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus.”

Ludovic Orban, candidat PNL alegeri parlamentare: ”Aţi irosit 7 ani din istoria României. V-aţi bătut joc de România.”

Ca-n viaţă, când trei se ceartă, al patrulea citează.

Victor Ponta: Domnule prim-ministru, am un mesaj de la copiii mei care stau acasa, copiii nostri ai tuturor. Știu că vă place genul muzical și mi-au spus să vă aduc aminte de Pink Floyd. Ludovic, Leave the kids alone. Lasă copiii în pace, Ludovic! Lasă-i să meargă la școală!”