• Florin Cîțu a studiat la colegiul Grinnel din Statele Unite
  • „La 21 de ani, Cîțu a pornit spre Grinnell cu o pereche de blugi și o pereche de ghete de cowboy, pe care nu le-a purtat niciodată“, scrie pe site

Premierul desemnat, Florin Cîțu, e tratat ca o adevărată vedetă pe pagina de internet a colegiului din Statele Unite la care a studiat. Grinnell – care e un colegiu bun, fără să fie unul de top – a publicat un articol despre cum „Cîțu a pornit spre Grinnell cu o pereche de blugi și o pereche de ghete de cowboy“.

„La 21 de ani, Cîțu a pornit spre Grinnell cu o pereche de blugi și o pereche de ghete de cowboy, pe care nu le-a purtat niciodată“. E analizată și ascensiunea politică a lui Florin Cîțu.

Cîțu a încercat să vină cu dobermanul său la Parlament într-o zi, dar n-a fost lăsat. Cîțu preferă să muncească de acasă oricum. „A încercat să vină cu doberman-ul său la Parlament într-o zi, dar n-a fost lăsat. Cîțu preferă să muncească de acasă oricum“, mai scrie pe site-ul Grinnell, care ilustrează specializarea de Științe Politice cu o poză cu Florin Cîțu în Parlamentul României.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Colegiul păstrează inclusiv statisticile de la meciurile de soccer, cum zic americanii la fotbal, jucate de Cîțu.