Cîțu, la 6 ani de la tragedia din „Colectiv”: Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital

Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului. Sursa: Hepta

Premierul interimar, Florin Cîțu, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că „a aprins o lumânare”, la șase de la incendiul care a provocat o tragedie în clubul „Colectiv”.

„Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv, așa cum fac an de an. Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital”, a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de socializare.

Premierul interimar a adăugat: „Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică”.

Sâmbătă, se implinesc șase ani de la momentul incendiului din Colectiv, în care 65 de tineri au murit.

O manifestare pentru comemorarea victimelor Colectiv va avea loc sâmbătă după-amiaza în Capitală. Aceasta va începe în fața Curții de Apel București și va continua cu un marș până la Clubul Colectiv, informează Mediafax. 65 de tineri şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv în urmă cu șase ani.