Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: „De luni, vor discuta cu mine în calitate de președinte PNL. Nu-i roagă nimeni să vină la guvernare”

florin-citu Sursa foto: Mediafax/Alexandru Dobre
  • Florin Cîțu a afirmat că „de luni” se va discuta cu el în calitate de președinte PNL.
  • Premierul a mai spus că nu-i va ruga nimeni pe cei de la USR PLUS să vină la guvernare.
  • Florin Cîțu a declarat că „imaginea PNL a fost terfelită” cu ajutorul contracandidatului său, Ludovic Orban.

Miercuri seara, 22 septembrie 2021, Florin Cîțu a declarat la un post de televiziune din România că începând de luni, toți cei de la USR PLUS vor discuta cu el în calitate de președinte PNL.

Mai mult, Florin Cîțu a mai spus că nu-i va ruga nimeni pe cei de la USR PLUS să vină la guvernare.

„Să clarificăm ceva foarte simplu în această seară: de luni, o să fiu președintele PNL și vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înțeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta luni și nu-i roagă nimeni să vină la guvernare”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîțu: „Imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul contracandidatului meu”

Premierul României a mai spus că în ultima vreme, imaginea PNL-ului a fost terfelită „cu ajutorul contracandidatului” său.

„A încercat să se folosească de USR în lupta cu mine, cu moțiune de cenzură, cu această imagine. De luni, lucrurile se schimbă”, a adăugat Florin Cîțu.

Florin Cîțu vrea să refacă Coaliția, dar „PNL nu se roagă de nimeni”

Premierul României își dorește să refacă Coaliția și să meargă mai departe cu ea. „Pentru mine este cea mai bună soluție în acest moment, până în 2024. Dar nu ne rugăm de nimeni. PNL nu se roagă de nimeni”, a spus Cîțu.

Premierul le-a transmis celor de la USR PLUS și că așteaptă ca aceștia „să se lepede” de AUR, pentru că locul lor este la guvernare.