• Florin Cîțu a vorbit la Craiova, la conferința de alegeri de la PNL Dloj, de „armata noastră de primari – 32”.
  • Primarii PNL din Dolj au fost „văduviți de investiții”, dar situația se va schimba, spune premierul Florin Cîțu.
  • El a reluat ideea potrivit căreia PNL trebuie să fie la guvernare „cel puțin opt ani”.

Primarii PNL din Dolj au fost „văduviți de investiții”, dar situația se va schimba, spune premierul Florin Cîțu, prezent la o acțiune de partid: „Știu prin ce ați trecut, dar vremurile acelea au trecut și acum e momentul să dezvoltăm și comunitățile noastre”.

Florin Cîțu a vorbit la Craiova, la conferința de alegeri de la PNL Dloj, de „armata noastră de primari – 32”.

„Îmi pare rău că ceilalți nu au câștigat. Filiași… Aco era nevoie de noi. Am scăpat să finanțăm acea casă de cultură, dar eu cred că trebuie să o finanțăm oricum, pentru că eu cred că cei din Filiași au nevoie de acea casă de cultură. Nu este vorba doar despre cine câștigă alegerile, este vorba despre oamenii de acolo care merită acea investiție. Dar primarii noștri trebuie să știe că știu ce s-a întâmplat în ultimii ani de zile, știu cum au fost văduviți de investiții. Deși resurse au fost alocate pentru Oltenia, întotdeauna primarii noștri au fost ocoliți și știu cât de greu v-a fost cu resursele pe care le-ați avut să modernizați, atât cât ați putut, acele localități. Știu prin ce ați trecut, dar vremurile acelea au trecut și acum e momentul să dezvoltăm și comunitățile noastre”, a spus Florin Cîțu.

Recomandări

RADU MAZĂRE A FOST ELIBERAT CONDIȚIONAT
ZELENSKI MERGE LA MADRID
VARA ÎȘI INTRĂ ÎN DREPTURI
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
CUM CREȘTEM PRODUCȚIA DE PORUMB
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE

Premierul susține că localitățile din Oltenia nu vor mai suferi de resurse, dar fondurile vor fi alocate „inteligent, nu cum s-a întâmplat în ultimii ani”.

El a reluat ideea potrivit căreia PNL trebuie să fie la guvernare „cel puțin opt ani”.

„Știu că pare ciudat să vorbim așa, dar așa trebuie să gândim dacă vrem să fim campioni, nu să avem ținte mici. Trebuie să gândim pe termen lung și trebuie să începem să construim de acum”, adaugă premierul.

În replică, Ludovic Orban a vorbit despre o guvernare PNL de 12 ani.

„Eu îmi doresc nu o guvernare liberală de opt ani. Eu îmi doresc o guvernare de cel puțin 12 ani, cât a fost marea guvernare liberală, între 1876 și 1888, sub conducerea lui Ion C. Brătianu”, menționează Orban.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie, iar la președinția partidului candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu.