VIDEO. Cîţu, răgușit, atac la Orban: Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie „Votați PSD”

  • Cîțu îl atacă pe Orban în discursul său de astăzi de la congresul PNL.
  • Premierul Florin Cîţu a spus la prezentarea moțiunii cu care candidează la șefia PNL că nu va purta niciodată o geacă cu mesajul „Votați PSD”.
  • Cîțu de asemenea, spune că nu va forța niciodată o moțiune împotriva propriului guvern.

„Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat demult în politică, dar a muncit mult şi fără compromisuri ca să ajungă aici. (…) Indiferent cu cine veţi vota azi, vă mulțumesc că ați venit aici, dar recunosc că sper să conving cât mai mulţi dintre dumneavoastră să mă votaţi”, a spus Florin Cîţu la prezentarea moţiunii România liberală.

Întâmpinat cu scandări precum „Demisia”, Florin Cîţu a răgușit în timpul discursului. El le-a spus liberalilor prezenți că vrea să facă din PNL cel mai mare partid din țară.

„Cât voi fi președinte al PNL deciziile le vom lua împreună, sunt un liberal convins şi mă voi bate pentru PNL așa cum nu au știut, nu au putut sau nu vrut alții să o facă. Voi uipta pentru refacerea coaliției de guvernare, dar niciodată nu voi permite ca PNL să fie îngenunchiat”, a mai spus Cîţu.

„Eu nu vă voi propune niciodată să facem din PNL o copie a PSD. Niciodată. Noi suntem PNL. (…) Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votați PSD! Niciodată. Cum aș putea când PSD este şi va rămâne cel mai mare inamic al PNL”, a adăugat premierul, amintind de momentul din timpul USL, când Liviu Dragnea şi Ludovic Orban au făcut schimb de geci.

De asemenea, el a spus că nu va forța niciodată o moțiune împotriva propriului guvern: „Suntem liberali, nu Dragnea”.