• Vlad Voiculescu: Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19
  • Florin Cîțu: Dacă a știut despre aceste acuzații, cu ce soluții a venit?
  • Florin Cîțu: Nu a spus în nicio ședință de guvern despre aceste acuzații. Nu știam de aceste acuzații. Dacă aș fi știu, aș s fi luat măsuri

Premierul Florin Cîțu a răspuns, vineri, la acuzațiile fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, legat de raportarea deceselor cauzate de COVID-19 în România.

Dacă a știut despre aceste acuzații, cu ce soluții a venit? Nu a spus în nicio ședință de guvern despre aceste acuzații. Nu știam de aceste acuzații. Dacă aș fi știu, aș s fi luat măsuri”, a spus Florin Cîțu, într-o conferință de presă.

Legat de o altă acuzație lansată de Vlad Voiculescu, referitoare la „epoca epoleților”, Florin Cîțu a spus: „Sunt acuzații pe care le aud în Parlament de foarte multe ori, dar de la opoziție”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a spus, vineri, în conferința de presă de la finalul mandatului, după ce a fost demis de Florin Cîțu, că „există diferențe fundamentale între numărul real de morți și cel raportat”.

„Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, a spus Vlad Voiculescu.