• Președinții Senatului și Camerei Deputaților s-au prins într-o horă mare cu parlamentarii din România și Republica Moldova, după ce au semnat declarația comună a celor două Legislative.
  • După mai bine de şase ore de dezbateri şi luări de cuvânt, a fost semnată Declaraţia comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.
  • La finalul şedinţei, maestrul Gheorghe Zamfir şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău au susţinut un recital de muzică populară.

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, s-au prins într-o horă mare cu parlamentarii din România şi Republica Moldova, după ce au semnat declaraţia comună a celor două Legislative, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” pentru ţara vecină.

După mai bine de şase ore de dezbateri şi luări de cuvânt, în cadrul şedinţei comune a Parlamentelor României şi Republicii Moldova, a fost semnată Declaraţia comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.

Preşedintele Senatului României, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu au semnat Declaraţia comună, moment despre care au spus că este „unul cu adevărat istoric”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

La finalul şedinţei, maestrul Gheorghe Zamfir şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău au susţinut un recital de muzică populară.

Mai mulţi parlamentari români şi moldoveni s-au prins în horă, între care şi preşedinţii Parlamentului României, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu.