• Florin Cîțu și Ludovic Orban sunt în campanie internă pentru șefia PNL.
  • Ludovic Orban a vizitat filialele din Buzău și Botoșani.
  • Florin Cîțu a mers la Sălaj, însoțit de Lucian Bode și Emil Boc.
  • Sâmbătă, premierul Florin Cîțu a fost în filiala lui Iohannis, la Sibiu.
  • Turcan îl acuză pe Orban că a cedat 3 ministere în schimbul funcției sale.

Cîțu și Orban au luat în serios competiția pentru fotoliul de președinte. Dacă Ludovic Orban bate la pas Moldova, Florin Cîțu a atacat filiala președintelui Iohannis: Sibiul. Și cum îi stă politicului mai bine, decât să-și dea în petic?! Ține-te bine, începe spectacolul: acuzații, trădări și insulte. Cine de cine mai ascultă în PNL, oare?

Ludovic Orban, președinte PNL: „Domnul Cițu vă mai ascultă? Normal. Suntem colegi de partid. Domnul Cîțu este premierul susținut de Partidul Național Liberal. Comunicăm și cooperăm”

Florin Cîțu, prim-ministru: „Domnule premier, mai ascultați de mesajele pe care le transmite domnul președinte PNL, Orban? Noi ascultăm de programul de guvernare, de programul coaliției. Sunt mai multe lucruri de care ascultăm”

În vreme de război, se scoate artileria grea. Adică scheletele din dulap, până acum, bine ascunse. Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, și-a adus aminte de felul în care și-au împărțit funcțiile în coaliție. Iar acum, după 7 luni, pare a fi nemulțumită de marea împărțire. Orban declarase atunci că vinovați pentru acordarea ministerelor ar fi susținătorii lui Cîțu.

Raluca Turcan, vicepreședinte PNL: „Realitatea este că trei ministere importante: ministerul fondurilor europene, ministerul transporturilor și ministerul dezvoltării regionale au fost negociate direct de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților”

Ludovic Orban, președinte PNL: „Eu am avut un mandat de negociere. Ăsta-i adevărul. Dumneavoastră ați fost acolo, ați văzut că nu am mai fost prezenți (n.r. la Vila Lac) nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignore un adevăr evident, pe care-l cunoaște toată lumea”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Florin Cîțu, prim-ministru: „La împărțirea ministerelor au participat doar președinții partidelor. Nici măcar premierul desemnat nu a participat”

Cel care va câștiga funcția de șef al PNL va impune și linia guvernării. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că niciunul nu e bun pentru țara noastră.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Părerea mea este că niciunul nu este bun pentru România și s-a dovedit că niciunul nu s-a ridicat la nivelul demnității de prim-ministru al României”