• USR-PLUS contează pe o colaborare cu AUR.
  • Cîțu susține că USR-PLUS se aliază cu „un partid extremist”
  • Cîțu a mai susținut că guvernul a aprobat Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

USR-PLUS contează pe o colaborare cu AUR pentru a pune în mișcare o moțiune de cenzură împotriva lui Cîțu. Imediat Cîțu a ieșit la declarații spre a susține că USR-PLUS se aliază cu „un partid extremist” pentru a iniția o moțiune de cenzură.

„Voi lua legătura cu liderii europeni în legătură cu ce se întâmplă în România, avem o alianță toxică cu un partid extremist, care vrea răul românilor, nu respectă libertatea individuală, cu care nu ar trebui să discutăm. Voi informa liderii europeni și partenerii noștri strategici”, a susținut astăzi prim-ministrul României, Florin Cîțu. A declarat premierul vineri în concordanță cu incidentele izbucnite între PNL și USR-PLUS.

„Cred că e important să știe că colegii lor se aliază cu un partid extremist”, a subliniat premierul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Cîțu a mai susținut că guvernul său a aprobat în ședința de vineri Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

„Acest program se regăsește în programul de guvernare. Cine spune altceva nu face decât să mintă. Este un plan de investiții corelat cu ce vom aproba în câteva săptămâni, PNRR, care va aduce în România investiții de aproape 30 de miliarde de euro. Doar această coaliție poate implementa acest program„, a declarat premierul în legătură cu PNI.