• Premierul cere autorităților să îi amendeze pe parlamentarii AUR pentru că nu au purtat mască la ședință.
  • Premierul invocă scandalul de joi din Parlament.
  • AUR l-au evacuat pe vicepreședintele Camerei Deputaților, Forin Roman de la prezidiu.

Premierul Florin Cîţu cere autorităților să îi amendeze pe parlamentarii AUR pentru că nu au purtat mască joi la ședința de plen reunit a Parlamentului: „Nu există nicio scuză”.

„Regulile sunt aceleași pentru toți! Cine crede că e deasupra legii doar pentru că este parlamentar, se înșală! Vreau să văd că autoritățile statului își fac treaba și îi amendează pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament. Nu există nicio scuză”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

Premierul invocă scandalul de joi din Parlament, când senatorii şi deputații AUR l-au evacuat pe vicepreședintele Camerei Deputaților, Forin Roman de la prezidiu şi cere USR PLUS să se dezică de AUR.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

„Circul pe care l-am văzut ieri în Parlament, cu aleșii care nu respectă reguli în plină pandemie și cred că doar dacă țipă şi bruschează un alt deputat din Parlament își impun punctul de vedere, ar trebui să îi facă pe cei de la USR PLUS să își dea seama, în al 12-lea ceas, ce greșeală fac. Dacă nici lucrurile astea nu îi determină pe membrii USR PLUS să se dezică de liderii partidului, nu ştiu ce ar mai putea să o facă. Le cer să se gândească bine, pentru că nu ne putem permite această criză politică”, conchide Cîţu.