Cîţu: „Vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea”

Klaus Iohannis Florin Cîțu Sursa foto: Mediafax Foto
  • Florin Cîțu îşi doreşte ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea.
  • Cîțu a mai spus că dacă nu exista parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis, liberalii nu aveau acum nici guvernare, nici premier.
  • Cîțu: Cine vorbeşte astăzi împotriva preşedintelui PNL, vorbeşte împotriva Guvernului.

„Eu vreau ca PNL să fie cel mai mare partid din România, nu al doilea. Cel mai mare partid politic din România. Iar pentru asta trebuie să avem curaj să ne uităm în trecut, să vedem de ce nu este astăzi PNL cel mai mare partid din România fiindcă a avut toate atuurile şi trebuie să ne uităm în ultima campanie electorală. Trebuie să fim sinceri cu noi să admitem că dacă nu exista parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis astăzi nu aveam nici guvernare, nici premier. Cine vorbeşte astăzi împotriva preşedintelui vorbeşte PNL, împotriva Guvernului”, a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, la conferinţa de alegeri de la PNL Neamţ.

De ce nu este PNL cel mai mare partid din România

Florin Cîțu a subliniat și motivul pentru care PNL nu este cel mai mare partid din România.

„De ce nu este PNL cel mai mare partid din România? Pentru că nu a avut curajul să facă ceea ce am promis. Am promis să facem reforma administraţiei publice, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral. Am promis că facem reforma pensiilor, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral, aşa ni se spune. Am promis că facem reforma în sectorul bugetar, nu am făcut-o pentru că exista un cost electoral. Am promis că nu mai dăm subvenţii peste tot în ţară şi pomeni, nu am făcut-o pentru că se spunea că există un cost electoral”, a adăugat premierul.