• Nicolae Ciucă spune nu ia în calcul organizarea de alegeri anticipate.
  • Marcel Ciolacu a spus că este dispus să renunțe la mandat dacă PNL nu e de acord cu măsurile de austeritate.
  • Liderul Partidului Național Liberal spune că s-a convenit ca taxele și impozitele să nu fie majorate.

După declarațiile de la Aleph News, când premierul Marcel Ciolacu a spus că este dispus să renunțe la mandat dacă PNL nu e de acord cu măsurile de austeritate, Nicolae Ciucă spune nu ia în calcul organizarea de alegeri anticipate

„Nu s- a pus niciodată problema ca Partidul Național Liberal să și asume aceste măsuri. În momentul de față dincolo de principiile anunțate, nu s a schimbat absolut nimic, decât detalii tehnice pe care le primim de la interlocutori”, spune Nicolae Ciucă, citat de Mediafax.

Liderul Partidului Național Liberal spune că s-a convenit ca taxele și impozitele să nu fie majorate: „Este nevoie de o soluție tehnică. În momentul în care vom avea toate detaliile specialiștii vor explica și vom decide am apărat și vom continua să apărăm toate profesiile liberale” a mai spus Ciucă.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Acesta respinge varianta organizării alegerilor anticipate: „Nu s-a pus problema ca PNL să iasă de la guvernare ne-am străduit atât de mult timp să asigurăm stabilitate. Ne-am străduit să asigurăm trecerea țării prin această momente dificile, ca acum, când este nevoie mai mult ca oricând de stabilitate politică, de stabilitate economică, să discutăm de astfel de chestiuni? Deci nu se pune problema. Eu sunt convins că premierul Ciolacu, așa cum îl cunosc, nu cedează la un astfel de moment.”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este dispus să-și depună mandatul, dacă eliberare nu sunt de acord cu măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare și cele de fiscalitate.

„Dacă nu se înțeleg aceste lucruri eu îmi comandatul pe masă și ne întoarcem la români, a spus Marcel Ciolacu, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu.

Citește și: