• Se discută din nou despre schimbări în Guvern, în fruntea listei cu posibili remaniați e Claudiu Năsui
  • Tot mai mulți liberali îi reproșează ministrului Economiei că a cerut amânarea dezbaterilor din Parlament privind Legea 5G
  • Claudiu Năsui nu prinde top 10 cei mai vizibil miniștri în luna aprilile

Se discută din nou despre schimbări în Guvern, mai ales că se apropie termenul de șase luni, anunțat de Cîțu pentru evaluarea miniștrilor. Iar în fruntea listei cu posibili remaniați e Claudiu Năsui.

Tot mai mulți liberali îi reproșează ministrului Economiei că a cerut amânarea dezbaterilor din Parlament privind Legea 5G.

Gestul a fost unul incalificabil, punând la îndoială în fața „spectatorilor” spamați deja de propagandă, încrederea, profesionalismul și capacitatea statului român de a-și proteja interesele economice și de securitate. Cu o astfel de greșeală pleci acasă instant din orice guvern.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

„Gestul a fost unul incalificabil, punând la îndoială în fața „spectatorilor” spamați deja de propagandă, încrederea, profesionalismul și capacitatea statului român de a-și proteja interesele economice și de securitate. Cu o astfel de greșeală pleci acasă instant din orice Guvern”, i-a transmis lui Năsui deputatul PNL Pavel Popescu.

Oficial, Cîțu pare să mai aibă răbdare.

„Nu luăm în calcul o remaniere în acest moment. Evaluarea miniştrilor se face permanent, miniștrii sunt evaluați permanent. În acest moment ne concentrăm pe un PNRR pe succes şi să avem o campanie de vaccinare de succes, să revenim la normalitate şi să avem o economie care explodează.”, a declarat Florin Cîțu.

Claudiu Năsui nu prinde top 10 cei mai vizibil miniștri în luna aprilile

Pe primul loc e prim-ministrul Cîțu. Știrile despre remaniere l-au propulsat pe Vlad Voiculescu pe locul doi. Urmează Dan Barna, Sorin Cîmpeanu, și Raluca Turcan. Ministrul de la Interne, Lucian Bode, l-a depășit pe Drulă de la Transporturi. Șeful de la Fonduri Europene, Cristian Ghinea, e pe 8. Iar top 10 e încheiat de ministrul Justiției, Stelian Ion și șeful diplomației – Bogdan Aurescu.

Cel mai puțin vizibil miniștri, conform analizei News.ro, realizate pe baza mențiunilor din presă sunt Cseke Attila, Eduard Novak și Bogdan Gheorghiu. Dezvoltare, Sport și Cultură.