Vaccinul conține anormalitate, discriminare și mai multă frică, spune copreședintele AUR, Claudiu Târziu, într-un clip – replică la campania de spoturi „Ce conține vaccinul?”.

„Vaccinul. Ce conține vaccinul? Pentru cei mai mulți dintre noi astăzi vaccinul conține anormalitate. Să nu pot să-mi sărut copilul în curtea școlii la serbarea de sfârșit de an, decât cu un certificat doveditor. Conține discriminare, adică privilegii pentru vaccinați. Înseamnă că nu pot intra la un spectacol dacă nu am apucat, nu pot sau nu vreau să mă vaccinez, căci vaccinul nu e obligatoriu. N-am uitat asta, nu-i așa? Pentru toți astăzi vaccinul înseamnă mai multă frică, deci mai puțină libertate. Însă noi chiar vom învinge“, spune Claudiu Târziu în clipul publicat pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Guvernul a lansat, la sfârșitul lunii mai, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Mesajele transmise de autorități răspund și la întrebarea „Ce conține vaccinul?”.

Premierul Florin Cîțu a prezentat, la lansarea campaniei, un clip video în care apare într-un local, precizând că imaginile nu fac parte din campania națională și vor fi postate doar pe pagina sa de Facebook.

Cîțu a făcut un apel la miniștri să îi urmeze exemplu: „Lansez o provocare membrilor uvernului și liderilor coaliției – ce conține vaccinul pentru voi?”