• Focuri de armă au fost trase joi la o şcoală germană din oraşul Bremerhaven, în nordul ţării, iar o persoană, care nu era elev, a fost rănită, a anunţat poliţia, adăugând că o persoană înarmată a fost reţinută.
  • Poliţia nu a oferit detalii despre persoana care a fost reţinută.
  • Poliţia a declarat ulterior că elevii şi profesorii au reuşit să părăsească clădirea după ce forţele speciale au percheziţionat clădirea.

Focuri de armă au fost trase joi la o şcoală germană din oraşul Bremerhaven, în nordul ţării, iar o persoană, care nu era elev, a fost rănită, a anunţat poliţia, adăugând că o persoană înarmată a fost reţinută.

Pe site-ul său de internet, liceul Lloyd Gymnasium, care are aproximativ 1.150 de elevi, a postat un anunţ în care se spune că: „Dragi părinţi, copiii dumneavoastră sunt în siguranţă”. Acesta a oferit un număr de telefon la care părinţii pot suna pentru informaţii suplimentare, relatează Reuters.

Cotidianul german Bild a declarat că persoana rănită, care a fost transportată la spital, este o femeie. Acest lucru nu a putut fi confirmat imediat.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ziarul a precizat că un al doilea suspect părea să fie pe fugă în urma împuşcăturilor, dar poliţia a declarat pe Twitter că ancheta sa indică faptul că a existat un singur autor.

Poliţia nu a oferit detalii despre persoana care a fost reţinută.

Ziarul online Nord24 a declarat că o elevă care a auzit împuşcături a sunat la poliţie. Elevii s-au baricadat în clasele lor, a adăugat acesta.

Poliţia a declarat ulterior că elevii şi profesorii au reuşit să părăsească clădirea după ce forţele speciale au percheziţionat clădirea.