Clipurile pro-vaccinare ale Guvernului nu l-au convins pe Dacian Cioloș: „Pot să aibă efect exact pe invers”

  • Dacian Cioloș susține că clipurile politice pro-vaccinare nu conving
  • Dacian Cioloș: Șefii de stat din UE discută despre mutațiile Covid
  • Dacian Cioloș spune că România trebuie să fie pregătită pentru toamnă
  • Problema României în opinia lui Cioloș: gradul de urbanizare
  • Interviul cu Dacian Cioloș va fi difuzat duminică, ora 20.00, pe Aleph News

Lucrurile ar fi trebuit gândite mai bine în privința vaccinării, recunoaște Dacian Cioloș pentru Aleph News. Deși este lider al coaliției, co-președintele USR PLUS spune că nici videoclipurile lui Florin Cîțu n-au prea atras oamenii la vaccinare.

Nu cred că videoclipuri ale politicienilor o să convingă foarte mulți oameni, ba cred că pot să aibă efect exact pe invers. Toată implicarea asta a politicienilor…“, spune Dacian Cioloș, președinte USR PLUS.

Ce se discută la Bruxelles despre pandemie? Îți spune tot Cioloș. Președintele Renew Europe crede că în România trebuie să se implice mai mult sistemul medical, pentru că în toamnă ar putea veni al 4-lea val.

E important să fim pregătiți pentru la toamnă pentru că se discută între șefii de stat și de guvern tot mai mult și de aceste mutații care au apărut. Unele dintre ele au un anumit grad de periculozitate și acum, peste vară, lucrurile vor sta mai bine dar din toamnă încolo putem să ne așteptăm din nou la un nou val de infecție mai mare“, adaugă Cioloș.

Poți vedea interviul cu Dacian Cioloș, duminică, de la ora 20.00, la emisiunea OFF/On The Record.