Primarul Sectorului I, Clotilde Armand, a reziliat abonamentele telefonice ale unor subordonaţi ca să facă economie. Totuşi, Armand nu i-a lăsat pe salariaţi fără telefoane de serviciu: le-a făcut abonamente de cinci euro pe lună.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Primarul Sectorului I, Clotilde Armand, a anunţat pe Facebook că salariaţii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ aveau, fiecare, abonamente de 75 de euro lunar. Ca să facă economie, edilul a decis să rezilieze contractele cu compania de telefonie mobilă. Apoi, a făcut contracte noi cu o valoare mult mai mică.

Înţeleg că doamnele şi domnii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1 aveau nişte abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăţi. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă şi cu un abonament de 5 € lunar. În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele.Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a anunţat, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.