Clotilde Armand: „Au început amenințările, iar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă”

Clotilde Armand îl critică pe Nicuşor Dan: „Să nu mai complice inutil lucrurile“ Mediafax Foto
  • Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că „mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă”
  • Edilul de sector afirmă că au început amenințările atât la adresa lui, cât și a echipei sale: „Depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida”

Clotilde Armand a transmis pe pagina sa de Facebook că nu se lasă intimidată de „mafie”, nici după ce i-a găsit adresa unde locuiește cu familia ei.

„De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea precizează că hărțuirea este infracțiune și citează articolul 208 din Codul Penal – Hărțuirea:

„(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă”, potrivit legii în vigoare.

„Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie”, conchide primarul Sectorului 1.