• Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că „mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă”
  • Edilul de sector afirmă că au început amenințările atât la adresa lui, cât și a echipei sale: „Depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida”

Clotilde Armand a transmis pe pagina sa de Facebook că nu se lasă intimidată de „mafie”, nici după ce i-a găsit adresa unde locuiește cu familia ei.

„De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Pentru genul acesta infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea precizează că hărțuirea este infracțiune și citează articolul 208 din Codul Penal – Hărțuirea:

Recomandări

PSD ȘI PNL PREGĂTESC REMANIEREA
CONTROVERSE PRIVIND EVALUAREA NAȚIONALĂ
PUTIN ARE FORȚE NUCLEARE GATA DE LUPTĂ
DE DOMENIUL SF, DAR CU TESLA
CUM SE SCHIMBĂ ECONOMIA ROMÂNIEI
BIDEN LUPTĂ CONTRA MAȘINILOR DIN CHINA

„(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă”, potrivit legii în vigoare.

„Schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook. Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta și voi continua să-mi fac datoria față de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste și mândrie”, conchide primarul Sectorului 1.