Clotilde Armand i-a dat afară pe directorii ADP, ai Poliției Locale și ai Direcției Investiții. Explicația primarului

Clotilde Armand i-a dat afară pe directorii ADP, ai Poliției Locale și ai Direcției Investiții. Explicația primarului Sursa: Mediafax Foto
  • Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt incompetența, lipsa de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte
  • Conform Primăriei, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.
  • Armand: Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat

Directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale Sector 1 și Direcției Investiții din cadrul Primăriei vor fi demiși din funcție începând de marți, anunță un comunicat al Primăriei Sector 1.

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt incompetența în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

„Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare. Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.