Clotilde Armand, în război cu cablurile. Locuitorii din Sectorul 1 au fost îndemnaţi să reclame stâlpii plini de cabluri

  • Clotilde Armand a făcut o hartă interactivă cu stâlpii plini de cabluri
  • Primarul S1 îi îndeamnă pe bucureşteni să reclame stâlpii plini de cabluri
  • Clotilde le cere operatorilor de telecomunicaţii să elibereze stâlpii de cabluri

Primarul de la Sectorul 1, Clotilde Armand, mai duce un război. Cu stâlpii sufocaţi de cablurile de internet şi TV. A postat pe Facebook mai multe fotografii.

Acum, îi îndeamnă pe bucureşteni să reclame stâlpii plini de cabluri. A lansat şi o hartă interactivă pentru asta. Se numeşte „Împreună facem Sectorul 1 lună”.

„Operatorii de telecomunicații trebuie să respecte legislația și să mute toate cablurile de pe stâlpi în subteran. În Sectorul 1, există cea mai mare rețea de infrastructură subterană pentru telecomunicații din București, 500 de kilometri, însă există și multe zone unde operatorii de telecomunicații n-au migrat rețelele de cabluri aeriene în subteran sau au lăsat aceste cabluri pe stâlpi fără să le dezafecteze”, scrie Clotilde Armand.

Nimic de rău până aici. Dar ce ar fi ca doamna primar să facă o hartă interactivă unde să putem reclama gropile de pe străzile din Bucureşti? Şoferii sunt terorizați de craterele din asfalt, iar autoritățile plimbă responsabilitatea dintr-o parte în alta.