Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 a virat 2,8 milioane de lei Spitalului Floreasca

Clotilde Armand în fața unui panou USR PLUS. Clotilde Armand, primarul sectorului 1. Foto: Facebook
  • Clotilde Armand anunță că Primăria Sectorului 1 a virat Spitalului Floreasca suma de 2,8 milioane lei.
  • Banii sunt pentru plata facturilor de utilităţi, întreţinere şi funcţionare.
  • Primarul Sectorului 1 amintește că în Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca au fost internați în prima jumătate a anului 2021 un număr de 9.490 de pacienți.

Clotilde Armand anunță că Primăria Sectorului 1 a virat Spitalului Floreasca suma de 2,8 milioane lei pentru plata facturilor de utilități, întreținere și funcționare: „În acest moment, toate resursele financiare ale spitalului sunt direcționate pentru pregătirile pentru valul 4 al pandemiei”.

„Iată ce mai facem noi la primărie în timp ce unii țipă disperați pe la televiziunile lor împotriva noastră: Am virat astăzi Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca suma de 2,8 milioane lei pentru plata în integralitate a tuturor facturilor de utilități, întreținere și funcționare. Vorbim de cheltuieli pentru iluminat, încălzire, apă, deșeuri, aer condiționat, telecomunicații, dar și pentru plata unor servicii de întreținere și piese de schimb pentru echipamentele medicale”, transmite Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 amintește că în Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca au fost internați în prima jumătate a anului 2021 un număr de 9.490 de pacienți, din care 813 infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„În acest moment, toate resursele financiare ale spitalului sunt direcționate pentru pregătirile pentru valul 4 al pandemiei de COVID-19, pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare și realizarea unor stocuri de rezervă. Un spital în care, în primele șase luni ale anului 2021, au fost internați 9.490 de pacienți, din care 813 infectați cu virusul SARS-COV-2. Este un moment dificil pentru toată lumea și, mai ales acum, spitalele din Sectorul 1 trebuie să ofere servicii de calitate și să funcționeze în cele mai bune condiții. Așa cum am mai spus, investițiile în funcționarea spitalelor sunt prioritare pentru mine și echipa mea, iar managerii acestora vor avea ușa deschisă la Primăria Sectorului 1 pentru a-i sprijini în rezolvarea problemelor”, conchide Armand.