• Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi acuză pe consilierii PNL că au votat la fel ca PSD
  • Edilul spune că cele două partide au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale
  • Frăția în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. Ireal, nu?”

„Frăția în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD și au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei să pui în aplicare legea dar PNL și PSD nu te lasă. În ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi trebuiau votate măsurile luate de ANRSC și Curtea de Conturi a României în urma controlului lor, măsuri de recuperare a datoriilor pe care această companie le are față de autoritatea locală și de exercitare a dreptului la controlului tarifului companiei”, transmite Clotilde Armande.

Ea precizează că „acești consilieri PNL și PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice”.

„Iar eu voi depune o plângere penală împotriva tuturor consilierilor care refuză să respectăm legea. Să plătească din buzunarele domniilor lor, nu din banii cetățenilor. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi până când toți acești oameni pricep că ”unde-i lege nu-i tocmeală”, până când vor pricepe că nu te joci cu banii cetățenilor cum doresc unele grupuri de interese. PS: Așa se explică de liderii PNL se rugau de mine înainte de ședință să scot de pe ordinea de zi aceste 2 proiecte”, conchide primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE