• Clotilde Armand: USL trăiește în Sectorul 1.
  • Clotilde s-a enervat că PNL n-a votat digitalizarea locurilor de parcare.

Scandal între USR și PNL, la Sectorul 1. În prim-plan, chiar primarul Clotilde Armand și viceprimarul liberal Ramona Porumb. Clotilde s-a enervat când a aflat că grupul PNL nu votează proiectul care ar fi digitalizat atribuirea locurilor de parcare.

Ar fi bine să ne spună cei de la ADP dacă semnăturile se regăsesc în acest document sau această dezbatere a fost făcută în zadar. Doamna Porumb, colegii din ADP nu îşi doresc nici transparentizare şi nici digitalizarea. Să fie foarte clar. Aici este vorba despre Consiliul Local, nu despre ce îşi doresc nişte angajaţi care de 20 de ani fac acelaşi lucru şi ştim foarte bine că vin cetăţenii acolo cu banii cash şi aşa îşi primesc locul de parcare”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

„Unii au rămas cu sindromul Chiliman”

Viceprimarul Ramona Porumb a spus că proiectul e incomplet, nu include o procedură pentru persoanele juridice și că cine își schimbă mașina riscă să piardă locul de parcare. Clotilde Armand a continuat disputa pe Facebook.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Postarea începe cu „Unii au rămas cu sindromul Chiliman” și se încheie cu „USL trăiește în Sectorul 1”. Primarul îi acuză pe cei de la PNL că și-au bătut joc nu doar de regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea Poliției Locale și a Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi. Liberalii n-au răspuns încă la aceste acuzații.