• Primarul Sectorului 1 spune că absențele vor fi penalizate
  • Clotilde Armand: E simplu – ești plătit cât muncești
  • Primarul Sectorului 1 a prelungit programul de vineri

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, strigă catalogul! Le transmite angajaților din subordine că absenții rămân fără bani! Șefa de la Sectorul 1 s-a supărat – spune că angajații lipsesc de la muncă fără motiv. A cerut controlul strict al orelor de muncă și verificarea acordării concediilor medicale.

Unii au impresia că sunt în vacanță sau că locuitorii sectorului sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație! De azi, cine nu folosește cartela de pontaj nu mai e plătit„, a spus Clotilde Armand, primar Sector 1.

„Unii au impresia că sunt în vacanță sau că locuitorii sectorului sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație! De azi, cine nu folosește cartela de pontaj nu mai e plătit„, a anunțat Clotilde Armand.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

I-a dat exemplu pe cei care acoperă lipsa absenților.

„Nu toți funcționarii sunt la fel. Unii stau până seara și muncesc în locul celor care absentează. Frustrarea apare când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, afirmă primarul Sectorului 1.

„Nu toți funcționarii sunt la fel. Unii stau până seara și muncesc în locul celor care absentează. Frustrarea apare când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, a completat primarul.

Primăria Sectorului 1 va avea program cu două ore și jumătate mai lung vinerea. Până la 16:30 în loc de 14, a mai hotărât ea.