• Reprezentanții CNAIR au semnat marți două contracte privind identificarea măsurilor de creștere a siguranței rutiere pe centura orașului București.
  • De asemenea, se dorește realizarea de modificăti în mai multe intersecții.

CNAIR a semnat contractele având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura existentă a Municipiului Bucureşti, inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DN CB, Sector I cuprins între A1 (km 55+520 – DN 1 km 71+490 / 0+000) – A2 (km 23+600)” şi „Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranţei traficului pe Centura existentă a Municipiului Bucureşti, inclusiv îmbunătăţirea unor intersecţii de pe DN CB, Sector II cuprins între A2 (km 23+600) şi A1 (km 55+520)”.

Valoarea contractului de servicii pentru Sectorul I este de 3.3 milioane de lei, iar pentru sectorul II depăşeşte uşor suma de 3 milioane de lei. Finanţarea se realizează cu fonduri europene, iar durata contractului este 15 luni.

Prin elaborarea studiilor se vor identifica măsuri de sporire a siguranţei traficului pe centura rutieră existentă a Municipiului Bucureşti, care vor conduce şi la creşterea capacităţii de transport a infrastructurii rutiere în zona de sud şi de nord, precizează CNAIR.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?