Coaliția nu a ajuns încă la un consens privind desființarea SIIJ. Orban: „Continuăm discuțiile”

ludovic orban la o conferinta de presa la pnl. Ludovic Orban, președintele PNL. Foto: Facebook
  • Ludovic Orban a anunțat că nu s-a ajuns la un consens pentru desființarea SIIJ.
  • În timpul declarațiilor, Orban a fost udat de stropitorile de la Guvern.
  • Continuăm discuțiile. Toate formațiunile sunt hotărâte să desființeze SIIJ. Urmează să cădem de acord asupra unei formule consensuale”, a declarat Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, că nu s-a ajuns la un consens în coaliție în ceea ce privește desființarea Secției Speciale pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. În timpul declarațiilor, Orban a fost udat de stropitorile de la Guvern.

După ședința coaliției, de luni, președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că nu s-a ajuns la un consens în privința desființării SIIJ.

Continuăm discuțiile. Toate formațiunile sunt hotărâte să desființeze SIIJ. Urmează să cădem de acord asupra unei formule consensuale”, a declarat Orban.

Întrebat ce înseamnă „formula consensuală”, președintele PNL a răspuns: „Știți foarte bine că există acel diferend dat de un amendament”.

În timp ce răspundea întrebărilor jurnaliștilor, președintele PNL, Ludovic Orban a fost udat de stropitorile Guvernului, care au pornit. Întrebat dacă I se par normale condițiile în care face declarații de presă, Orban a spus, glumind: „Am crezut că a început să plouă”.