• Fostul lider PSD a povestit care e viața lui Liviu Dragnea în închisoare.
  • Fostul președinte al Camerei Deputaților a fost pedepsit pentru un interviu.
  • Dragnea nu mai poate merge la muncă deși își dorește asta foarte mult.

Loialitatea lui Codrin Ștefănescu pentru Liviu Dragnea a rămas la fel, chiar și la mai mult de un an de când fostul șef al PSD a ajuns la închisoare. Codrin Ștefănescu, care merge constant la Rahova, de când Dragnea a ajuns acolo, a făcut pe Facebook rezumatul ultimei vizite.

„Liviu mi-a spus cā este pedepsit după interviul dat in presă! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri în media! Chiar și dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense și asteaptă să i se permită asta!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Fostul președinte al Camerei Deputaților susține că are de suferit după ce a dat un interviu din penitenciar – nu ar mai avea voie să iasă din cameră, să primească pachete sau să muncească.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Iar Dragnea ar avea nevoie și de o operație la coloană, mai povestește Codrin Ștefănescu. Dragnea, care spune că meseria lui e inginer auto, le-a cerut judecătorilor să fie lăsat din nou să muncească. Așa obține recompense și poate ieși mai repede din închisoare. El a fost audiat prin internet, așa că au apărut probleme.