• Departamentul de Securitate basc a avertizat că a primit un avertisment din partea autorităților franceze că niciun camion nu va putea intra în Franța prin Biriatou, punctul de trecere a frontierei care leagă Spania de Franța pe autostradă.
  • Acesta este începutul autostrăzii franceze A-63, care a fost afectată de incendiu la Landes, la aproximativ 160 de kilometri de graniță.
  • Închiderea frontierei, împreună cu densitatea mare a traficului în acest punct, obișnuită în luna august, a provocat ieri 7 kilometri de ambuteiaje.

Autoritățile franceze au închis pentru a doua zi frontiera Irún, regiunea Țara Bascilor din Spania, pentru vehiculele grele de marfă din cauza unui incendiu de proporții în nordul departamentului Landes, care afectează autostrada A-63.

Departamentul de Securitate basc a avertizat că a primit un avertisment din partea autorităților franceze că niciun camion nu va putea intra în Franța prin Biriatou, punctul de trecere a frontierei care leagă Spania de Franța pe autostradă.

Acesta este începutul autostrăzii franceze A-63, care a fost afectată de incendiu la Landes, la aproximativ 160 de kilometri de graniță.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Închiderea frontierei, împreună cu densitatea mare a traficului în acest punct, obișnuită în luna august, a provocat ieri 7 kilometri de ambuteiaje.

Având în vedere că autostrada A-63 la Hossegor este închisă, guvernul francez recomandă camioanelor să o ia pe A-64 spre Pau și apoi să o ia pe A-65 și A-62 spre Bordeaux.

Incendiul, care a ars mii de hectare și a provocat doi răniți și evacuarea a 10.000 de persoane, potrivit cotidianului Sud Ouest, se află în apropierea comunei Saugnacq-et Muret.