• CMR: Suntem alături de colegul nostru medic care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând să salveze pacienții
  • CMR: Am avut incendiul de la Maternitatea Giulești, iar acum această tragedie care poate arată și infrastructura deficitară a spitalelor

Tragedia de la ATI Piatra Neamț arată infrastructura deficitară a spitalelor, au transmis, sâmbătă, reprezentanții Colegiului Medicilor din România (CMR).

CMR a transmis condoleanțe pentru victimele incendiului de sâmbătă seară, care s-a produs în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Suntem de asemenea alături de colegul nostru medic aflat de serviciu și care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informațiilor să salveze pacienții”, arată CMR într-un comunicat de presă transmis sâmbătă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Potrivit CMR, sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii și amintește de o altă tragedie, cea a Maternității Giulești.

Am avut incendiul de la Maternitatea Giulești, iar acum această tragedie care poate arată și infrastructura deficitară a spitalelor”, potrivit CMR.

Bilanțul incendiului de la secția de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț se ridică la 10 morți și 7 răniți, între care medicul de gardă care a încercat să își salveze pacienții.