• Doi comandanţi ai luptătorilor care au apărat uzina siderurgică Azovstal din portul Mariupol din sud-estul Ucrainei au fost transferaţi în Rusia pentru investigaţii, a anunţat agenţia de stat TASS, potrivit Reuters.
  • Svyatoslav Palamar, un comandant adjunct al batalionului Azov, şi Serhiy Volynsky, comandantul Brigăzii 36 de puşcaşi marini a Forţelor Armate ucrainene, au fost mutaţi în Rusia, anunţă TASS care preia informaţia de la o sursă din cadrul forţelor de ordine.
  • Sursa a mai precizat că şi alţi ofiţeri din diferite unităţi ucrainene au fost, de asemenea, transportaţi în Rusia.

Doi comandanţi ai luptătorilor care au apărat uzina siderurgică Azovstal din portul Mariupol din sud-estul Ucrainei au fost transferaţi în Rusia pentru investigaţii, a anunţat agenţia de stat TASS, potrivit Reuters.

Svyatoslav Palamar, un comandant adjunct al batalionului Azov, şi Serhiy Volynsky, comandantul Brigăzii 36 de puşcaşi marini a Forţelor Armate ucrainene, au fost mutaţi în Rusia, anunţă TASS care preia informaţia de la o sursă din cadrul forţelor de ordine.

Alţi ofiţeri din diferite unităţi ucrainene au fost, de asemenea, transportaţi în Rusia„, a mai spus sursa.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jurnaliştii nu au putut verifica informaţia din surse independente.

La începutul acestei luni, Ucraina a anunţat că serviciile sale de informaţii au fost în legătură cu luptătorii capturaţi de la oţelăria Azovstal.

Reprezentanţii Kievului încearcă să facă un schimb de prizonieri cu Moscova care să-i includă şi pe luptătorii de la Azovstal, dar ruşii nu au răspuns solicitării.