• Florin Cîţu şi Ludovic Orban sunt în campanie internă pentru şefia PNL
  • Ludovic Orban a vizitat filialele din Buzău şi Botoşani
  • Florin Citu a mers la Sălaj, însoţit de Lucian Bode şi Emil Boc
  • Sâmbătă, premierul a fost în filiala lui Iohannis, la Sibiu
  • E scandal în PNL pe tema împărţirii ministerelor, la formarea coaliţiei
  • Turcan în acuză pe Orban că a cedat 3 ministere pentru funcţia sa

Ciţu şi Orban au luat în serios competiţia pentru fotoliul de preşedinte. Unul vrea să se aşeze pe el, celălalt vrea să-l păstreze.

Dacă Ludovic Orban bate la pas Moldova, Florin Cîţu a atacat filiala preşedintelui Iohannis, Sibiul. Şi cum îi stă politicului mai bine, decât să-şi dea în petic?! Ţine-te bine, începe spectacolul: acuzaţii, trădări şi insulte.

Reporter: „Domnul Ciţu vă mai ascultă?”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ludovic Orban: „Normal. Suntem colegi de partid. Domnul Ciţu este premierul susţinut de Partidul Naţional Liberal. Comunicăm şi cooperăm.”

Reporter: „Domnule premier, mai ascultaţi de mesajele pe care le transmite domnul preşedinte PNL, Orban?

Florin Cîțu: „Noi ascultăm de programul de guvernare, de programul coaliţiei. Sunt mai multe lucruri de care ascultăm.”

În vremuri de război, se scoate artileria grea. În cazul de faţă, sheletele din dulap. Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, şi-a adus aminte de felul în care şi-au împărţit scaunele în coaliţie. Şi a luat decizia să fie nemulţumită de marea împărţire de acum 7 luni. Orban declarase că vinovaţi pentru împărţirea ministerelor sunt susţinătorii lui Cîţu.

„La împărţirea ministerelor au participat doar preşedinţii partidelor. Nici măcar premierul desemnat nu a participat. Eu nu cred că a făcut această declaraţie, (n.r. Orban) pentru că ar însemna că ar fi minţit”, a precizat Florin Cîțu.

„Realitatea este că trei ministere importante: Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Dezvoltării Regionale au fost negociate direct de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a declarat Raluca Turcan.

„Eu am avut un mandat de negociere. Ăsta-i adevărul. Dumneavoastră aţi fost acolo, aţi văzut că nu am mai fost prezenţi (n.r. la Vila Lac) nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignore un adevăr evident, pe care-l cunoaşte toată lumea…”, a declarat Ludovic Orban.

Pe tine te interesează evenimentele din PNL din perspectiva viitorului tău. Câştigătorul va impune linia guvernării. Liderul PSD, Marcel Ciolacu spune că niciunul nu s-a ridicat la nivelul demnităţii de prim-ministru. 

„Părerea mea este că niciunul nu este bun pentru România şi s-a dovedit că niciunul nu s-a ridicat la nivelul demnităţii de prim-ministru al României”, a precizat Marcel Ciolacu.