• Ana Munteanu, care a provocat un scandal într-un restaurant, punând la cale un „flagrant”, a fost suspendată timp de un an din USR Timiş
  • Colegii ei de partid condamnă, însă, violenţa verbală din mediul online
  • Preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, arată că Ana Munteanu a făcut o „eroare de judecată” şi a acţionat într-o manieră neinspirată şi inadecvată

Consilierul local din USR, Timişoara, Ana Munteanu, care a provocat un scandal într-un restaurant, punând la cale un „flagrant”, a fost suspendată timp de un an din USR Timiş. Colegii ei de partid condamnă, însă, violenţa verbală din mediul online.

Preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, arată că Ana Munteanu a făcut o „eroare de judecată” şi a acţionat într-o manieră neinspirată şi inadecvată poziţiei de consilier local pe care o deţine.

„Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timişoara nu este să încerce să se substituie instituţiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări şi a sancţiona încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale şi să avem încredere că ele vor acţiona potrivit legii”, spune reprezentantul USR Timiş

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Întrucât modul în care a acţionat consilierul local nu reflectă voinţa USR, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile începând cu data de 26 martie 2021, cu titlu de sancţiune.

„Îi îndemnăm în continuare pe toţi cetăţenii să respecte regulile de distanţare socială, restricţiile de circulaţie aflate în vigoare din cauza pandemiei şi să se vaccineze cât mai curând. Ţine de noi toţi să trecem cu bine peste aceste momente grele, dar o putem face doar împreună, ca o comunitate”, mai spune Cristian Moş.

Acesta condamnă, însă, violenţa verbală din mediul online şi ameninţările proferate la adresa Anei Munteanu în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021.

„Indiferent de greşelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament”, mai spune preşedintele USR Timiş.

Consilierul local USR Ana Munteanu a provocat un scandal la un restaurant din Timişoara. Consilierul acuza, într-o transmisie live pe Facebook, că restaurantul primeşte clienţi, în ciuda carantinei. În drum spre restaurant, consilierul a avut o întâlnire cu forţele de ordine care urmau să verifice restaurantul, însă ulterior a ieşit la iveală că Ana Munteanu ar fi organizat „flagrantul”.