• Robert O’Brien, consilierul pentru securitate națională al administrației Trump, a fost testat pozitiv la Covid-19
  • Consilierul are simptome ușoare și s-a izolat, în prezent lucrând dintr-o locație sigură, în afara Casei Albe
  • În vârstă de 54 de ani, O’Brien a călătorit în această lună în Europa, unde s-a întâlnit cu oficialii mai multor state

Consilierul lui Donald Trump pe probleme de securitate națională a fost testat pozitiv la Covid-19, informează CNBC. Robert O’Brien are simptome ușoare și s-a izolat.

Administrația prezidențială precizează, într-un comunicat de presă, că O’Brien a fost plasat într-o locație sigură, în afara Casei Albe, activitatea Consiliului Național de Securitate nefiind întreruptă.

În vârstă de 54 de ani, Robert O’Brien este cel mai importat oficial din echipa lui Trump care a fost testat pozitiv în ultimele săptămâni.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Amintim că ofițerul de presă al vice-președintelui Mike Pence a fost infectat cu Covid-19 în luna mai. Tot atunci, un valet care l-a servit personal pe Donald Trump a fost confirmat pozitiv, iar Kimberly Guilfoyle, prietena fiului lui Trump, care se ocupă și de campania prezidențială, a fost, de asemenea, infectată.

Robert O’Brien a călătorit recent în Europa, unde s-a întâlnit cu oficiali ai mai multor state precum Marea Britanie, Franța, Italia sau Germania.