• Bolnavă și abandonată în spital, Ioana a fost înfiată de doi medici.
  • Ei mai aveau doi copii, dar au găsit loc în viața lor și pentru Ioana.
  • Ioana este acum studentă la filologie, germană-chineză.
  • Ioana le mulțumește părinților adoptivi pentru că datorită lor are un viitor.

Doar niște oameni extraordinari pot transforma un copil nedorit într-unul iubit. Abandonată în spital, grav bolnavă, Ioana a fost adoptată de doi medici.

Aveau deja doi copii, dar au găsit loc în casa și sufletul lor și pentru Ioana. 20 de ani mai târziu, Ioana este studentă la filologie și are tot viitorul în față.

Cum a început povestea Ioanei

„Povestea mea este una foarte frumoasă: a început odată cu împlinirea a nici 2 săptămâni de la naștere, când am ajuns la Spitalul Municipal din Codlea, unde viitorul meu tată era medic pediatru chirurg, iar viitoarea mea mămică era biolog în spital.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Când m-au văzut acolo, bolnăvioară fiind, mică și abandonată, li s-a făcut milă de mine. Au hotărât la un moment dat să mă adopte, chiar dacă ei aveau deja o vârstă onorabilă. Urmau să se pensioneze pentru că aveau deja alți 2 copii: un copil de 30 de ani, un băiat, și o fată de 35. Cumva a fost un miracol”, a mărturisit Ioana Picu.

Mesajul Ioanei pentru părinții săi

Vreau să le transmit doar atât: că le mulțumesc pentru toți cei 20 de ani minunați în care am crescut frumos și sunt astăzi ceea ce sunt datorită lor și că îi iubesc foarte mult”, le-a transmis Ioana Picu părinților săi.