Cornel Nistorescu, despre Diana Șoșoacă: „Foamea de audiență și de circ a adus în studiouri oameni de o incompetență cumplită”

  • Cornel Nistorescu a fost invitat, luni, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Jurnalistul condamnă mediatizarea senatoarei AUR, Diana Șoșoacă.

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost invitat, luni, în emiusiunea „Marius Tucă Show” s-a legat și de Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, despre care a spus că nu ar trebui să fie atât de mediatizată.

„Această desconsiderare a pericolului în care se află întreaga societate vine și dintr-o iresponsabilitate nebună a mass-media. Este de necrezut cum un om ca Șoșoacă este în fiecare zi la două, trei televiziuni. Foamea de audiență și de circ a adus în studiouri oameni de o incompetență cumplită. Din acest punct de vedere, ziariștii sunt mai vinovați și moderatorii și televiziunile infometate de știri sunt mai vinovate decât politicienii. Tot felul de tâmpiți îți spun ce nu este bun la Pfizer, la Moderna, ce consecințe vei avea peste 10 ani, cum au pus aia cu pipetă în Wuhan de la câine la șarpe și de la liliac. Au înnebunit cu toții. Toată această lume nebună de pe Facebook a devenit cunoscătoare analistă”, a declarat Cornel Nistorescu.