• Guvernul britanic a plătit influenceri pentru a posta în social media despre testarea COVID-19.
  • Postările influencerilor fac parte dintr-o campanie care va circula pe TV, radio și în social media.
  • Oficialii britanici vor publica și sumele pe care le-au plătit influencerilor.

Guvernul britanic a plătit influenceri care să promoveze serviciile de testare și depistare a coronavirusului, relatează BBC.

Inclusiv starurile show-ului de televiziune „Love Island” au fost plătite pentru a posta despre testarea pentru coronavirus.

Toate postările au făcut parte dintr-o campanie de informare a publicului despre programul de testare COVID-19.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Prin campania noastră pe social media am transmis mesajul către 7 milioane de oameni”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al Guvernului.

„Suntem un Guvern responsabil, așa că vom utiliza toate mijloacele posibile prin care să informăm oamenii și prin care să atragem atenția asupra testării și depistării coronavirusului”, a adăugat acesta.

„Este doar o parte a campaniei care va circula pe TV, pe radio, social media, print și alte căi de comunicare, pentru a ne asigura că publicul are toată informația necesară”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Încă nu se știe care sunt sumele de bani primite de Influenceri pentru campanii, însă reprezentanții Guvernului au declarat că le vor face publice.

Una dintre influencerițe este Shaughna Phillips, care are 1.5 milioane de followers pe Instagram.

„Prieteni, aș vrea să vă reamintesc despre importanța testării pentru coronavirus: este gratis și rapid și este vital să oprim răspândirea virusului”, a scris influencerița într-o postare pe Instagram.