• Noile reguli afectează oamenii din Greater Manchester, estul Lancashire și unele zone din West Yorkshire.
  • “Creșterea numărului de infecții s-a datorat oamenilor care își vizitează rudele sau prietenii”, spune autoritățile britanice.
  • Marea Britanie are cel mai mare număr de decese Covid-19 din Europa, depășind Italia și Spania, în primul val al pandemiei.

Milioane de englezi din unele zone din nordul Angliei se confruntă acum cu noi restricții de deplasare. După ce a crescut numărul de cazuri cu Covid-19, autoritățile au decis să interzică deplasarea între gospodării, așadar, englezii nu mai au voie să meargă în vizită la prieteni sau rude, scrie BBC.

Noile reguli, care au intrat în vigoare la miezul nopții, afectează oamenii din Greater Manchester, estul Lancashire și unele zone din West Yorkshire.

“Creșterea numărului de infecții s-a datorat oamenilor care își vizitează rudele sau prietenii”, a declarat pentru BBC, Secretarul de Stat pentru Sănătate. De asemenea, guvernul a interzis ca membrii a două gospodării diferite să se întâlnească în pub-uri și restaurante.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Schimbările au loc în timp ce comunitățile musulmane se pregătesc să sărbătorească Eid al-Fitr în acest weekend.

 Sunt aproape patru săptămâni de când restricțiile au fost relaxate în toată Anglia.

Marea Britanie are cel mai mare număr de decese Covid-19 din Europa, depășind Italia și Spania, în primul val al pandemiei.