• Jurnaliștii de la Bloomberg scriu că guvernul rus a gestionat prost epidemia Covid-19, iar Putin pare mai vulnerabil ca niciodată
  • Moscova duce 3 bătălii: Lipsurile din sistemul medical, economia țării și prețul foarte scăzut al petrolului
  • Rusia a înregistrat din nou peste 10.000 de cazuri noi de infectare

Presa din New York îl pune la zid pe liderul de la Kremlin privind gestionarea sa în lupta cu coronavirusul.  Jurnaliștii de la agenția de presă Bloomberg scriu că Vladimir Putin nu a fost niciodată atât de vulnerabil, iar acum președintele rus duce trei bătălii: Lipsurile din sistemul medical, economia țării care se duce la pământ, plus prețul foarte scăzut al petrolului.

“Este adevărat că guvernele de pretutindeni s-au străduit să facă față pandemiei. Moscova, însă, duce trei bătălii. Noul virus s-a răspândit rapid, iar între timp economia Rusiei se prăbușește sub greutatea prețurilor scăzute ale petrolului.” scrie Bloomberg.  

Jurnaliștii spun că Putin a gestionat prost epidemia Covid-19 care a scos la iveală regimul fragil al președintelui rus.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

„Sistem medical praf, de la teste defecte până la lipsa paturilor din spitale, plus medici tensionați care se plâng de lipsa echipamentelor de protecție., scrie în material.

Aceștia mai spun că asta este cea mai mare criză politică a lui Putin. Guvernul rus se bazează pe marile corporații pentru a nu-și concedia angajații și a luat măsuri nesemnificative, cum ar fi subvenții modeste, amânări fiscale și o creștere derizorie a indemnizațiilor de șomaj.

Rusia a înregistrat din nou peste 10.000 de cazuri noi de infectare, ceea ce a dus bilanţul total către 150.000.

Sursa foto: Profimedia