• Un tratament experimental de la Shionogi & Co Ltd a demonstrat că elimină rapid virusul care provoacă COVID-19.
  • Compania are aspiraţii globale pentru pilula antivirală, care este, în prezent, evaluată de autorităţile de reglementare japoneze.
  • Producătorul de medicamente a declarat, în luna martie, că va lansa un studiu global de fază III, la nivel mondial, pentru acest medicament cu sprijinul guvernului american, iar directorul general, Isao Teshirogi, a declarat că producţia ar putea ajunge la zece milioane de doze pe an.

Un tratament experimental de la Shionogi & Co Ltd a demonstrat că elimină rapid virusul care provoacă COVID-19, potrivit unor noi date, a declarat, duminică, producătorul japonez de medicamente, citat de Reuters.

Pastila, S-217622, „a demonstrat o eliminare rapidă a virusului infecţios SARS-CoV-2″, a precizat Shionogi într-un comunicat, citând rezultatele fazei 2b din studiul clinic de fază II/III al medicamentului.

Compania are aspiraţii globale pentru pilula antivirală, care este, în prezent, evaluată de autorităţile de reglementare japoneze.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Producătorul de medicamente a declarat, în luna martie, că va lansa un studiu global de fază III, la nivel mondial, pentru acest medicament cu sprijinul guvernului american, iar directorul general, Isao Teshirogi, a declarat că producţia ar putea ajunge la zece milioane de doze pe an.

Acţiunile Shionogi au avut o evoluţie sinuoasă în urma speculaţiilor privind succesul tratamentului. Acţiunile au urcat vineri, după un raport potrivit căruia guvernul american negociază achiziţionarea de rezerve de medicamente.

Pe 13 aprilie, acţiunile au scăzut cu până la 16% în urma unor rapoarte conform cărora medicamentul ar putea prezenta riscuri pentru sarcini, pe baza datelor preclinice.