• La intrarea în municipiul Constanța s-au format cozi interminabile
  • Șoferii au stat la coadă și 90 de minute pentru a prezenta polițiștilor declarația pe proprie răspundere sau adeverința de la angajator
  • Municipiul Constanța se află în carantină pentru două săptămâni

Dacă ai drum spre Constanța să te aștepți la un blocaj în trafic. Pentru că municipiul a intrat în carantină pentru două săptămâni, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-Cov-2 a depăşit 9 la mia de locuitori.

Polițiștii au suplimentat numărul de efective pentru a fluidiza traficul de la intrarea din oraș. IPJ Constanța a declarat că va mări numărul echipajelor de poliție și în perioada următoare pentru a nu se mai ajunge la această situație. Ei le recomandă oamenilor să aibă pregătite din timp declarațiile pe proprie răspundere sau adeverințele de la angajatori pentru a fi verificate și a reduce timpul atunci când trec prin filtrele de poliție.

Șoferii au stat la coadă și 90 de minute. Ei sunt nemulțumiți, deoarece un drum pe care în mod normal în parcurgeau în 15 minute, acum le-a luat 90 de minute. Ei spun că nu consideră că este cineva care merge în Constanța să se plimbe în mall, ci dimpotrivă, cu toții merg la serviciu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În județul Constanța se mai află în carantină localitățile: Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia , Valu lui Traian, Techirghiol.