• Șeful Campaign for Real Ale (CAMRA) a avertizat că britanicii s-ar putea confrunta cu un număr mare de baruri care se vor închide în perioada sărbătorilor de Crăciun.
  • Amatorii de baruri au fost avertizați că petrecerile de Crăciun din acest an vor fi grav afectate de presiunile cu care se confruntă industria.
  • El a avertizat chiar și pub-urile care păreau că le merge bine că ar putea întâmpina clienții cu ușile încuiate în perioada de vârf a sărbătorilor.

Șeful Campaign for Real Ale (CAMRA) a avertizat că, pe măsură ce condițiile de prosperitate a barurilor devin din ce în ce mai dificile, britanicii s-ar putea confrunta cu un număr mare de baruri care se vor închide în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Amatorii de baruri au fost avertizați că petrecerile de Crăciun din acest an vor fi grav afectate de presiunile cu care se confruntă industria, a avertizat un șef al industriei berii. Tom Stainer, șeful executiv al CAMRA, a explicat că britanicii vor fi probabil surprinși” de pub-urile care vor fi închise în perioada Crăciunului.

El a avertizat chiar și pub-urile care păreau că le merge bine că ar putea întâmpina clienții cu ușile încuiate în perioada de vârf a sărbătorilor. Tom a avertizat că acest lucru va avea consecințe asupra pub-urilor care rămân deschise, ceea ce înseamnă că va fi mai dificil să se facă o rezervare.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Există o mare probabilitate ca nu toate barurile la care vă așteptați să fie deschise de Crăciun să fie deschise”, a spus el.

Tom a adăugat: Am auzit că afacerile de succes, destul de prospere, se gândesc la opțiunile lor. Pentru că, oricât de reușite ar fi, au marje de profit și, de îndată ce aceste marje se erodează, sunt în pericol.”

El a explicat că localurile care se descurcă bine ar putea fi forțate să intre în hibernare” în timp ce trec prin lunile dificile ale facturilor mari la energie și prin eliminarea înghețării taxei pe alcool instituite de guvernul demisionar Liz Truss.

Tom a prezis că cele mai multe localuri vor trebui să acopere costurile crescute și cu inversarea taxei pe alcool”, în încercarea lor de a rămâne pe linia de plutire. El a explicat că nu există o abordare unică în ceea ce privește închiderile de Crăciun: Ori sunt permanent, ori vor trebui să intre în repaus în speranța că lucrurile vor fi mai bune anul viitor”.

Cei care se pot retrage în repaus au cel puțin o mică rezervă financiară, deoarece își permit să continue să plătească chiria și să spună pur și simplu ‘vom închide ușile’. Nu vom plăti personalul și nici nu vom plăti furnizorii, dar credem că putem supraviețui pentru a redeschide din nou”.

Dacă te confrunți cu adevărat cu probleme, nu vei avea această opțiune, deoarece nu îți vei putea permite să închizi complet și trebuie doar să speri că vei reuși să treci peste.”

Tom a explicat că, pentru clienți, impactul va fi probabil un număr mult mai mic de baruri în care să se ducă în nopțile reci de Crăciun.

S-ar putea reduce cu adevărat alegerea pe care o avem ca și consumatori cu privire la locul unde mergem în decembrie, de Crăciun și, în momentul de față, având în vedere cum arată lucrurile, să mergem în pub, să ne bucurăm de timpul petrecut cu comunitatea, cu prietenii, cu familia. El a adăugat că oamenii se vor întreba: De ce nu acceptă rezervări de Crăciun?”, adăugând că oamenii vor începe să simtă cu adevărat închiderea acestor pub-uri”.