• Șapte persoane care au avut contact cu președintele SUA au fost confirmate pozitiv cu SAR-COV 2
  • Focarul infectării este considerat evenimentul din weekend din Grădina Trandafirilor
  • 150 de persoane au participat la ceremonia de nominalizare la Curtea Supremă a judecătoarei Amy Coney Barrett

Crește numărul persoanelor din anturajul lui Donald Trump infectate cu SAR-COV-2. După anunțul de vineri al președinelui SUA că el și prima doamnă au fost testați pozitiv, ancheta epidemiologică a mai identificat alte șase persoane infectate.

Pe lângă Hope Hicks, prima infectată din anturajul președintelui, au mai fost confirmați pozitiv Bill Stepien, șeful de campanie al lui Trump, dar și Kellyanne Conway, fostă consilieră de la Casa Albă. Pe lângă persoanele din staff-ul lui Donald Trump infectate, au mai fost confirmați pozitiv cu SARS-COV-2 senatorii Mike Lee și Thom Tillis, Ronna McDaniel, președinta Comitetului Național Republican și John Jenkins, președintele Universității Notre Dame.

Toate persoanele infectate au participat la ceremonia de nominalizare la Curtea Supremă a judecătoarei Amy Coney Barrett. Evenimentul a adunat peste 150 de persoane în Grădina Trandafirilor de la Casa Albă. Majoritatea nu a purtat măști și nici nu a luat măsuri de distanțare. Judecătoarea Amy Coney Barrett a avut vineri un test negativ.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS