• Crimă şocantă în Roman, judeţul Neamţ, sâmbătă dimineaţă. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de 2 luni şi jumătate. Una dintre fetiţe a murit.
  • Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, după un conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat soţia şi pe cele două fiice gemene.
  • Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind.

Crimă şocantă în Roman, judeţul Neamţ, sâmbătă dimineaţă. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de 2 luni şi jumătate. Una dintre fetiţe a murit.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, după un conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat soţia şi pe cele două fiice gemene.

Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, a declarat că una dintre cele două gemene de 2 luni şi jumătate a ajuns la spital în stop cardiac, cu plăgi înjunghiate toracic şi abdominal. Fetiţa nu a putut fi resuscitată.

Cea de-a doua fetiţă avea plăgi abdominale şi a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi. Prognosticul medicilor este rezervat în cazul fetiţei de 2 luni care a supravieţuit atacului din Roman, judeţul Neamţ. Fetiţa a fost operată şi va rămâne probabil ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Mama fetiţelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viaţa în pericol.

Bărbatul se află în sediul Poliţiei pentru cercetări.