• Gheorghe Moroșan a fost transferat la Spitalul Județean Bacău
  • Gheorghe Moroșan a început să aibă febră și i-a scăzut tensiunea
  • Medic: A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare
  • Medic: Luăm legătura cu medicii de la Bacău, le prezentăm cazul și o să încercăm să transferăm. Momentan starea îi permite

UPDATE 18:51 Gheorghe Moroșan a fost transferat la Spitalul Județean Bacău

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan, a fost transferat miercuri la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace și abdomen, precum și analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat, declară directorul medical al SJU, Adina Lupu.

„În jurul orei 17.00 a fost transferat de la Spitalul Municipal Onești un bărbat de 65 de ani implicat în incidentul cu victime de la Onești. Întrucât starea pacientul s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru efectuarea unui Computer Tomograf și internarea într-un spital de ragn superior. A fost internat în secția de Anstezie Terapie Intensivă prin intermediul secției de chirurgie”, precizează Adina Lupu, directorul medical al SJU Bacău.

Ea precizează că, la internare, pacientul este conștient, cooperant, respiră spontan și este echilibrat hemodinamic.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„S-a efectuat Computer Tomograf cap, torace, abdomen și se așteaptă rezultatul analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare”, conchide directorul medical al SJU Bacău.

Gheorghe Moroșan va fi transferat în cursul zilei de azi la Spitalul Județean Bacău

Starea bărbatului care a sechestrat și ucis doi muncitori în Onești s-a agravat și va fi dus, miercuri, la Spitalul Județean din Bacău. Gheorghe Moroșan a început să aibă febră și i-a scăzut tensiunea.

Șeful ATI Onești, Dumitru Vartic, a declarat, presei, miercuri, că starea lui Gheorghe Moroșan a devenit instabilă după ce a fost detubat.

În momentul actual starea generală a pacientului este în ușoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Județean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigații, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat. A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a spus dr. Vartic.

Medicul șef ATI Onești a spus că transferul se va realiza în orele următoare.

Luăm legătura cu medicii de la Bacău, le prezentăm cazul și o să încercăm să transferăm. Momentan starea îi permite”, a spus el.

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc și altul la spitalul din Onești.

Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns și el la spital. El multiple plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen.

Soția lui Gheorghe Moroșan, bărbatul care a ținut ostatici și apoi a omorât doi muncitori în Onești, a fost arestată pentru 30 de zile.