• Clotilde Armand solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare
  • Primarul a trimis o adresă și spune că situația este cauzată „de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”
  • Primarul Armand le solicită cetățenilor să reclame problemele legate de serviciul de salubrizare

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare. Edilul șef a trimis o adresă și spune că situația este cauzată „de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.

Anunțul a fost făcut de primarul Clotilde Armand pe Facebook.

„Am solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate. În paralel, am purtat discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și am ajuns la un acord. Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste stații erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăților făcute de Primăria Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Primarul Armand le solicită cetățenilor să reclame problemele legate de serviciul de salubrizare.

„Vă rog să sunați la Poliția Locală Sector 1 și continuați să reclamați neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit”, a precizat Clotilde Armand.