Digitalizarea a ajuns şi la toaleta Prefecturii din Bacău, conduse de Leonard–Ioan Bulai, unde nu se poate intra fără cartelă de acces. „Va fi decontat prin PNRR?”, se întreabă social-democraţii, care spun, amuzaţi de situaţie, că se poate întâmpla „să dea ghinionul peste tine” şi să nu poţi intra.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Prefectura Bacău şi-a <digitalizat> WC-ul! Va fi decontat din fonduri UE, prin PNRR? Este neclar încă dacă se va deconta vreodată prin PNRR, dar digitalizarea WC-ului de la Prefectură, unde – de ceva vreme – nu mai poţi intra fără cartelă sau cod de acces, este un uriaş pas pe linia <recreerii> Bacăului, anunţată de USR încă din campania pentru localele de anul trecut”, spun, sâmbătă, social-democraţii pe pagina de Facebook.

Aceştia spun, amuzaţi de situaţie, că este „inutil să menţionăm ce se poate întâmpla dacă dă peste tine ghinionul, se poate întâmpla oricui, şi n-ai cartela la îndemână sau ai uitat codul de acces, mai ales în contextul necruţătoarelor temperaturi caniculare din ultima perioadă. Nici prefectul USR, Leonard Bulai, nu e scutit de ipoteza unui asemenea pocinog”.

Cei de la PSD spun că întrebarea care nu le dă pace este „ce s-o afla ascuns în WC-ul cu pricina de i-au montat sistem de acces ca la NASA? Nu de alta dar, până bagi cartela sau tastezi codul, există neşansa ca bucuria să dea de tot peste tine”.