Cum a ajuns România în mijlocul scandalului ce-l are în prim-plan pe Hunter Biden

  • Joe Biden și fiii săi au avut mai multe legături cu România
  • România este la mijloc în scandalul Trump – Biden
  • Hunter Biden a lucrat cu omul de afaceri Puiu Popoviciu, pe care l-a consiliat
  • Președintele SUA și fostul avocat al lui Trump au rostit încă de anul trecut numele țării noastre

Poate te întrebi cum a ajuns România în centrul scandalului din cursa prezidențială a Americii. Povestea este simplă. Joe Biden și băieții lui au avut mai multe conexiuni în România.

Notorie este cea cu Puiu Popoviciu, un controversat om de afaceri de care ai auzit cu siguranță. Încrengătura e chiar mai complicată de-atât.
Popoviciu îl are ca avocat pe fostul șef al FBI, care e prieten cu Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului și… avocat al lui Donald Trump. Ba chiar pe filiera Giuliani a aflat Trump de situația putredă a lui Biden în România.


Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, președinte SUA: Sean, vreau să stați cu ochii și pe România, nu numai pe China. Doar urmăriți România! Când totul va fi anchetat, cu certitudine, implică sume mari de bani. Ucraina, China, Irak, Rusia, România, Kazahstan.

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden: Am făcut vreo greșeală? Dar am făcut o greșeală pentru că n-am avut standarde etice? Absolut nu.

Și îți mai spun ceva. Anul trecut, Rudy Giuliani a trimis României o scrisoare referitoare la Justiție, lupta anticorupție și abuzurile din România. Scrisoarea a făcut valuri și, ulterior, Giuliani a recunoscut pentru Politico că a scris ce-a scris pe baza unui raport făcut de fostul șef al FBI.