• 20.000 de oameni s-au vaccinat la ediția a doua a Maratonului din București
  • Minimum 200 de persoane s-au vaccinat pe oră la Biblioteca Națională
  • Numărul punctelor de vaccinare cu serul J&J a fost suplimentat la Sala Palatului

20.000 de persoane s-au vaccinat la ediția a doua a sesiunii non-stop din București. Sute de oameni au stat la coadă pentru a primi serul.

„Așa cum ați văzut astzăi a fost afluență extrem de mare la vaccinare atât la Sala Palatului cât si la Biblioteca Națională, astfel încât astăzi s-au vaccinat 20.278 de persoane, dintre care 11.257 la sala palatului și 6999 la Biblioteca Națională. Ce este interesant, cu J&J s-au vaccinat 2022 de persoane, este foarte bine că semnalul pe care l-am dat a fost auzit, și au venit aceste persoane pentru aceasta doză unică cu J&J.”, a precizat Alexandru Rafila.

Atât medicii cât și voluntarii au turat motoarele la maximum. Există un interes crescut pentru serul celor de la Johnson and Johnson. Dacă inițial au fost amenajate doar patru puncte de vaccinare cu acesta, acum au mai fost suplimentate cu alte două.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Dacă în prima zi, deci în practic primele opt ore, au fost vaccinate 100 este clar că solicitarea este mare. Și la cabinete avem foarte mulți care se vaccinează cu Johnson, pentru că vor să se vaccineze tocmai pentru a pleca din țară fară a mai fi nevoiți să stea în carantină când vin din altă țară sau să facă multiple teste.”, a menționat Sandra Alexiu, medic de familie.