Cum a fost demascat un cerșetor la moaștele Sf. Dimitrie. Avea mâinile înfășurate în bandaje

pelerinaj-sfdimitrie Mediafax
  • Un pretins cerșetor a fost demascat de jandarmi la pelerinajul de la moaștele Sfântului Dimitrie din Capitală
  • Acesta avea mâinile înfășurate în bandaje pline de sânge și cerea bani oamenilor
  • Speriați enoriașii au solicitat ajutorul SMURD care au descoperit că degetele bărbatului erau intacte

Mâna întinsă care spune minciuni primește sancțiuni. Aceasta este pățania unui bărbat care cerea bani pelerinilor de la moaștele Sfântului Dimitrie din Capitală și care a ajuns să fie demascat de jandarmi.
Pretinsul cerșetor avea mâinile înfășurate în bandaje pline de sânge, dar, când a fost verificat, s-a constatat că nu avea nicio problemă medicală.

Potrivit informațiilor oferite de Jandarmeria Română, bărbatul atrăgea atenția oamenilor din preajma sa, spunând că și-a pierdut degetele și că are nevoie de bani. Însă, mare i-a fost mirarea să vadă că cei cărora le-a cerut ajutorul au solicitat ajutorul SMURD.

„Odată îndepărtate bandajele, s-a constatat că problema nu era de competența medicilor, întrucât degetele erau intacte, astfel că au fost chemați colegii noștri, care au aplicat o amendă contravențională în valoare de 500 de lei”, au transmis jandarmii.

Mai mult decât atât, aceștia au mai transmis și faptul că acest incident este o excepție, pentru că cei mai mulți dintre participanții la pelerinaj au dat dovadă de un „comportament cooperant”.